Договор за приватност и безбедност

 1. Нашата компанија има усвоено разни упатства за доверливост за вашите лични податоци и сигурност на податоци со цел да ја заштити вашата лична и институционална приватност и да ви овозможи да го користите системот на највисоко ниво од технолошката инфраструктура што се користи. Оваа изјава за приватност ги опишува политиките и практиките во врска со безбедноста и доверливоста на личните информации што сте ги дале во текот на вашиот бизнис со нас. Овие упатства за доверливост се утврдени и објавени од нас за да се применат при собирањето и / или користењето на податоците на веб-страницата на нашата компанија (и сите под-интернет-страници) и мобилните апликации.

 2. Нашата компанија ја почитува приватноста и безбедноста на информациите на своите корисници и затоа ги вложува сите напори да ги преземе неопходните мерки на претпазливост. Со користење на нашата веб-страница или мобилна апликација, ќе ја објавите и ќе ја преземете однапред обврската да ги почитувате обврските и практиките за приватност. Вие исто така се согласувате дека нашата компанија може да ги сочува и искористи вашите податоци, добавувачи и / или агенции за посредување како што е наведено во овој Договор за доверливост.

  Вие изрично се согласувате да ја посетите нашата компанија и да ја користите оваа њеб-страница, политиката за приватност и сите постојни закони, регулативи и закони поврзани со страната. Изјавата за приватност ќе се применува на сите делови на веб-страницата и мобилната апликација на компанијата. Ние имаме право да правиме корекции и надградби во делот за Политика за приватност во секое време, без претходна најава, како одговор на повратни информации кои треба да се направат на една од адресите за контакти наведени на нашата страница на компанијата. Нашата компанија може да ги ажурира Изјавите за заштита на приватноста во секое време. Корисникот / член / посетител може да биде известен за новите случувања со периодично постигнување на овие декларации.

 3. Ние можеме да пристапиме или да откриеме информации за содржината на вашите информации, вашата сметка и / или вашите комуникации за следните цели:

  • Усогласеност со законски или законски постапки што ни се доставени,
  • Истражување или потврдување на можни повреди на Условите за користење и Договорот за далечинско продавање, вклучувајќи ја и користењето на оваа услуга за да присуствувате или помагате во каква било незаконска активност,
  • заштитиме нашата компанија, вработените, клиентите или правата, имотот или безбедноста на
 4. Сите информации собрани со цел за следните ставки да се чуваат во безбедна средина:

  • Обработка и управување со вашата резервација и продажба;
  • Воспоставување листи на линкови за да овозможите статистика за вашите трансакции и да ја одржувате вашата врска со нас;
  • обединување на комерцијални статистики и анализи на користење на терен; и
  • Идентификација, верификација и регистрација.
 5. Вебсајт и мобилни апликации за користење на сајтот или нашата компанија на вашите лични информации кои се достапни преку мобилна апликација и нејзините придружни компании да ве информира за други производи или услуги кои се обезбедени од страна на партнери и агенти или нашите сегашни производи, со цел да се пренесе нашето продажба на нашите услуги и најави кампања можеме да го користиме.

 6. Вашите информации за кредитна картичка што се користат за време на купувањето се шифрирани од SSL системот, кој е најсигурен систем за плаќање на кредитни картички во моментот на располагање, без оглед на локацијата. Бидејќи оваа информација е предадена директно на серверите на банките, таа не може да се гледа, складира, копира или складира на кој било начин од нас, ниту од трети лица, освен банките.

 7. Нашата компанија да ви ги понудиме најдобрите можни услуги, име, презиме, број за идентификација на документи, e-mail, но не ограничувајќи се на телефон, како што се информации, голем број на кој може да се разликуваат во зависност од побарувачката на производот или на нашата услуга се бара да обезбеди вашите лични информации.

  Нашата компанија нема да ги открие на трети лица какви било лични податоци или податоци кои по електронски пат ќе ги пренесат неговите посетители или корисници преку сопствена веб-страница на нашата компанија или мобилни апликации. Оваа информација; автентикација и регистрација создавање,

  Ќе се користи за извршување на трансакциите за резервација и продажба и за да се направат некои статистики и ќе бидат заштитени со SSL технологијата за време на преносот. За да користите SSL, вашиот прелистувач мора да поддржува SSL и вашата опција за SSL мора да биде овозможена. Откако ќе ги добиеме податоците, таа секогаш е заштитена од нас со строги стандарди за безбедност и приватност. Податоците што ги внесовте се чуваат од нас за време на вашите трансакции и законски барања.

 8. Нашата компанија може да соработува со многу трети лица институции и организации со цел поефикасно да ги користи услугите и услугите што ги нуди. Оваа соработка; рекламирање, спонзорство, маркетинг, споделување на податоци и други комерцијални методи. Нашата компанија е во комуникациски активности, како што е пропишано со закон овластен комуникација / маркетинг да се направи, а не да се направи контакт надвор од барање на корисникот, прогласен за систем за да обезбеди алатки кои им овозможуваат на корисникот да биде слободен и лесен и посветеност. Ако сакате да ни остави во секое време, дневен е-мејл мејлинг листата, на дното на е-мејл ќе испрати 'Ве молиме кликнете тука за да одат од нашата листа е-билтен' линк, е-билтен членство од еден клик, можете лесно можат да излезат.

 9. Нашата компанија е не-периодични или периодични која може да се организира преку сајт со информации истражување може да се бара од корисниците кој одговори, исто така, нашата компанија и да соработуваат за овие корисници од страна на лица или институции во донесувањето на директен маркетинг, статистичка анализа за да се направи и може да се користи за креирање на сопствени бази на податоци.

 10. Нашата компанија не може да биде одговорна за доверливоста на таквите информации доколку корисниците ги споделуваат своите лични податоци на платформи достапни за други корисници. Корисниците се единствено одговорни за сите лични информации кои објаснува овие платформи и оваа информација не е одговорен за штета поради откривање на Друштвото.

 11. Друштвото, му е дадена на доверливи информации строго приватни и доверливи во тоа што го прифати обврска за задржување како тајна и доверливост задоволува одржување, сите доверливи информации или е потребно за да се спречи било кој дел од неговата или неовластена употреба да влегуваат во јавниот домен или откривање на трета страна сите и целосно да се грижи за мерките преземени од наведените мерки.

 12. Информација за потрошувачите, но во случаи кога официјалните власти уредно барање на оваа информации и соодветните задолжителни одредби на законодавството властите мора да даде изјава за да се издава во согласност со властите. Само Клиентот може да пристапи до сите информации кои корисникот влегува во системот и само Клиентот може да ги промени овие информации. Не е можно некој да ги достигне овие информации и да ги промени.

 13. Нашата компанија може да ги промени одредбите од оваа изјава за приватност, под услов да биде објавена на страницата за Политика за приватност во моментот кога смета дека е неопходно. Одредбите на изјавата за заштита на приватноста што ја врши нашата компанија ќе се смета дека влегоа во сила на денот на објавувањето.

 14. Овој Договор за доверливост е целина заедно со Условите за користење и мора да се толкува заедно.

Комуникација

Корисникот ќе може да ги користи следните начини кога сака да комуницира со нашата Компанија.

Наслови:
Dominoline DOO ©
Адреса:
Nikola Karev Nr.20 Loc 13 (New bus station) Skopje
Телефон:
+389 2 240 00 33
Е-пошта:
info@dominoline.com.mk